Safe Driver Ibica  

Glavni razlog zasto ljudi voze pod dejstvom alkohola je to sto ne zele da se vrate kuci bez automobila.
Sada je Safe Driver tu za vas - Mi vas vozimo kuci u vasem sopstvenom autu. Postupak je jednostavan, izasli ste uvece i popili nekoliko pica i sada ste u dilemi: Da li da ostavim svoj auto i uzmem taksi ili da rizikujem i vozim pod dejstvom alkohola? Sada postoji i treca opcija.
Pozovite 064/174 64 11 i nas vozac ce doci na specijalno dizajniranom sklopivom skuteru, koji je dovoljno mali da stane u gepek vaseg auta. Dajte vozacu kljuceve i udobno se smestite dok on spakuje skuter u gepek i odveze vas kuci.
Bez maltretiranja, bez kazne, bez problema.

 

Putujete avionom? Ne zelite da ostavite svoj auto na aerodromskom parkingu? Safe Driver vas vozi do aerodroma u komforu vaseg automobila a zatim vraca vas auto kuci. Treba da sacekate prijatelja ili voljenu osobu na aerodromu? Safe Driver stedi vase vreme i put. Vas auto, nas vozac.

 

Nemate vremena da odvezete dete u skolu, zabaviste, obdaniste? Safe Driver i njegovi profesionalni vozaci, u komforu vaseg automobila, mogu preuzeti vase obaveze.

 

Popili ste previse? Nemojte da vozite pod dejstvom alkohola, pozovite nas i mi cemo vas i vas auto odvesti na zeljenu lokaciju. Bez kazne i maltretiranja u komforu vaseg automobila

 

Mozemo vas vratiti kuci nakon medicinske intervencije ili doneti vase lekove iz apoteke.

 

Mozemo da odvezemo vas auto do mehanicara ili autoperionice. Takodje mozemo vratiti automobil na zeljenu adresu(kuca, posao…)

 

Sta god smo izostavili-slobodno nas pozovite!! Nudimo iznajmljivanje profesionalnih vozaca za razne proslave, svadbe, slave i ispracaje gde mozete dogovoriti cenu po satu


Safe Driver © 2008- Sva prava zadrzana - Web dizajn studio *nbgteam