Safe Driver Put  

 

 

 

Motori

Safe driver d.o.o. je ekskluzivni zastupnik za sklopive motore Di Blasi.

Nas sklopivi moped DI BLASI je jedini koji spaja komfor i sigurnost tradicionalnog mopeda sa mogućnoscu da se prenose u drugim sredstvima transporta (plovni objekti, kamp prikolice, laki avioni, automobili).
Postoji nekoliko malih skutera dostupnih na tržištu ali su često vrlo opasni i neudobni upravo zbog tih malih dimenzija.

Za razliku od drugih, moped DI BLASI, kada je rasklopljen, ima razmak izmedju tockova (93,5 cm) što omogućava udoban i siguran položaj za voznju. Kada je sklopljen on je manji od bilo kog mini skutera.

Postoje neki rasklapajuci skuteri na tržištu.

Moped DI BLASI je jedini sklopivi: On može biti spakovan u torbu dimenzija (79,5 x 35,5 x 61,5 cm), u 5 sekundi i tri jednostavna koraka, bez korištenja alata i bez srafljenja ili odsrafljivanja delova. Takodje se u istom, jednostavnom i brzom postupku, vraća u normalni moped.

Postoje neki lagani mini skuteri dostupni na tržištu, ali samo moped DI BLASI kombinuje malu tezinu (samo 30 kg) sa sigurnoscu i čvrstinom.
Nekoliko mini skutera je dostupno na tržištu a nema nikakva odobrenja. Moped DI BLASI je opremljen sa katalizatorom (R7E.2 i R7ES.2) i dobio je odobrenje  Euro2 prema evropskim propisima.

Zato je moped DI BLASI idealan za upotrebu u kombinaciji sa kamp prikolicama, automobilima, plovnim objektima, lakim avionima i svim drugim aktivnostima. Dalje, on je jedini pogodan za “drink&drive” servis, rent-a-car kompanija ili auto servisa za prikupljanje automobila, itd. Moped moze biti odlican poslovni poklon.

Standardna verzija (R7E2) je  izrađen od visoko kvalitetnog ugljičnog čelika i ofarban sa poliester prahom. Verzija (R7ES ima ram od nerđajućeg čelika (AISI 304) i zato je idealan za upotrebu u kombinaciji sa brodovima.

Po zahtevu, moped može biti opremljen sa dodatnom opremom: torba za nosenje, zadnji nosac za prtljag, torbe za kupovinu.

Motor od 49,9cc i variomatic pogonom dostize maksimalnu brzinu od 45km/h. Održavanje je jednostavno i može se izvoditi u svakoj automehaničarskoj radionici.

Katalog rezervnih delova mozete naci na ovim stranicama.

Sve tehničke karakteristike su objavljene na stranici "Tehnički podaci".

 

*cena motora je 1990 eura u dinarskoj protivvrednosti, ukljucujuci PDV i carinu.

Safe Driver © 2008- Sva prava zadrzana - Web dizajn studio *nbgteam